Σουβερ τσιμετοκονιας

11,00 περιλ. Φ.Π.Α.

Σουβερ τσιμετοκονιας 8.5χ8.5εκ

Η πεποίθηση ότι η σύνδεση της παράδοσης με την μοντέρνα αισθητική έχει μεγάλο ενδιαφέρον οδήγησε σε ένα παιχνίδι πειραματισμού και σύνθεσης με αφετηρία τα γεωμετρικά αρχιτεκτονικα μοτίβα που συναντάμε στο Πυργι της Χίου.

contivo.gr

Περιγραφή

  • Σήμ. Η επιλογη σχεδιου γινεται τυχαια βάση του χρώματος που επιλεγετε, εάν επιθυμείτε συγκεκριμένο μοτίβο, παρακαλώ ενημερώστε μας κατα την παραγγελία σας!

Τα σουβέρ σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Χίο, είναι αδιαβροχοποιημένα, με την εμβάπτισή τους σε υδροφοβικό διάλυμα, και στην πίσω επιφάνεια προσαρμόζεται ένα φύλλο φελλού,ώστε να προστατεύει τις επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή.

Δημιουργοί: contivo.gr

8,5×8,5 cm

Tρίγωνα

Το τρίγωνο αποτελεί σήμα κατατεθέν στην παραδοσιακή τέχνη των «ξυστών» στο Πυργί της Χίου. Στα σουβέρ, επιλέγονται τα ισοσκελή τρίγωνα σε 2 μεγέθη, σε οριζόντια διάταξη, και χάρη στην απλότητα του σχεδίου δημιουργείται ένα αντικείμενο με δωρική, μοντέρνα αισθητική

Μυλόπανο

Το μυλόπανο είναι ακόμη ένα γεωμετρικό μοτίβο που συναντάται στην παραδοσιακή ελληνική τέχνη. Τα ανάγλυφα σουβέρ με αυτό το σχέδιο διατίθενται σε δύο μεγέθη και πάλι, και ο συνδυασμός των δύο αποτελεί ένα κομψό, πρωτότυπο και πολύ ιδιαίτερο σετ.

Κλεψύδρα

Το συγκεκριμένο μοτίβο σχεδιάστηκε και ονομάστηκε κλεψύδρα από την ομάδα του archstudio, ωστόσο παραλλαγές του συναντά κανείς στην παραδοσιακή τέχνη. Με την εναλλαγή του κενού και του πλήρους δημιουργούνται δύο πολύ ενδιαφέροντα ανάγλυφα μοτίβα, με μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά και μίνιμαλ αισθητική.

Nordic

Η πεποίθηση ότι η σύνδεση της παράδοσης με την μοντέρνα αισθητική έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν περιορίζεται μόνο στα ελληνικά γεωμετρικά μοτίβα, οδήγησε σε ένα παιχνίδι πειραματισμού και σύνθεσης με αφετηρία τα νορβηγικά μοτίβα πλέξης, και συγκεκριμένα το άνθος selbu, και είχε ως αποτέλεσμα τη σειρά ανάγλυφων σουβέρ Nordic.

 

Επιπλέον πληροφορίες

ΧΡΩΜΑ

ΑΣΠΡΟ, ΓΑΛΑΖΙΟ, ΓΚΡΙ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, ΜΕΝΤΑ, TERRACOTTA

SHARE

SKU 882549 Categories ,

Σχετικά προϊόντα

Μετάβαση στο περιεχόμενο