Νίκη της Σαμοθράκης / άγαλμα M

68,0080,00 περιλ. Φ.Π.Α.

Φτερωτή Νίκη / Νίκη της Σαμοθράκης.

Στην βάση -της Μ μεγέθους εκδοχής -αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες η φράση του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου, Σωκράτη “Be as you wish to seem”.

Διευκρινήσεις : Μπλέ με μπλέ βάση, Κόκκινη με μαύρη βάση, Μέντα με άσπρη βάση, light red/ροζ με άσπρη βάση, μαύρη Μεταλλικό χρώμα με μαύρη βάση.

Βάρος: 800 gr  Διαστάσεις : 23x11x11cm Υλικό : Ceramine

Περιγραφή

Το άγαλμα της φτερωτής Νίκης είναι ένα απο τα σπουδαιότερα γλυπτά παγκοσμίως και δεν έχει σταματήσει ποτέ να εμπνέει και να προκαλεί θαυμασμό. Η Νίκη της Σαμοθράκης εκτίθεται στο Λούβρο από το 1884. Το όνομα του γλύπτη παραμένει άγνωστο. Υπολογίζεται ότι δημιουργήθηκε τον 2ο αιώνα π.Χ. και κοσμούσε το Ιερό των Μεγάλων Θεών στη Σαμοθράκη.

Όλα τα αντικείμενά της σειράς έχουν υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, γεγονός που τα καθιστά μοναδικά και με μικρές ατέλειες που μας θυμίζουν τη χειροποίητη διαδικασία! Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την Kubara, σε συνδυασμούς χρωμάτων κατά παραγγελία απο την “Sophia Enjoy Thinking”.

“SOPHIA” is a brand which strives to evoke the authenticity deeply engraved on ancient Greek cultural heritage of Grece through ethical trade and collaborative processes.

Medium μέγεθος : Βάρος: 800 gr  Διαστάσεις : 23x11x11cm Υλικό : Ceramine

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1,1 kg

SHARE

SKU 546971 Category

Σχετικά προϊόντα

Μετάβαση στο περιεχόμενο